Klantenmeningen

Assortiment

Gereedschaptrolley 360x250x430 mm
Gereedschaptrolley 360x250x430 mm
Gereedschaptrolley 360x250x430 mm Duurzame scheurbestendige gereedschapstrolley van Weber Tools gemaakt van polyesterstof met een stevige kunststof bodem en een sterke constructie. Laadt dagelijks...

Artikelnummer

T2g-WT 8234

€ 73,99 *
€ 54,38 *
Prijzen incl. BTW, Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Betalen? Online veilig & snel met ssl
Verzenden? Wij leveren snel
wat zeggen klanten over Tools2Go

 ↓ Stel ons uw vraag!

Gereedschaptrolley 360x250x430 mm
Duurzame scheurbestendige gereedschapstrolley van Weber Tools gemaakt van polyesterstof met een stevige kunststof bodem en een sterke constructie. Laadt dagelijks je benodigde gereedschap in deze handige gereedschapstrolley voordat je naar je werk vertrekt!
Deze gereedschapskist op wieltjes kan gemakkelijk worden getransporteerd dankzij een telescopisch handvat en verstevigde handgrepen.
Dankzij de schouderband die kan worden weggestopt kan deze trolley ook worden gebruikt als schoudertas.
Aan de binnenzijde heeft deze handige gereedschapstrolley vele vakjes om uw tangen, sleutels, schroevendraaiers etc. georganiseerd te houden.
Aan de buitenzijde van de trolley zitten twee zijvakken met rits en twee voorvakken met flap waarin u veel-gebruikte spullen kwijt kunt.
- Handige gereedschapstrolley op wielen en een uitschuifbaar handvat. Voorzien van verschillende opbergruimtes om je gereedschap in te doen.
- L360 x B250 x H430mm

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.